Güncel Uygulama Tanıtım : Harcırahım - Yolluk Hesaplama

ultrAsailor

Merhaba Değerli Meslektaşlarım,

Yolluk hesaplama konusunda pratik araçların kısıtlı olması ve güncel kanun/mevzuat değişikliklerinin takibindeki zorluklar nedeniyle, hem biz mutemetler hem de diğer memur arkadaşlarımız zaman zaman büyük sıkıntılar yaşıyoruz. Bir maaş mutemeti olarak bu eksiklik uzun süredir gündemimdeydi. Artık anlık hesaplamaların ve hızlı, doğru cevaplara ulaşmanın mesleki hayatımızdaki yeri çok büyük.

Bu ihtiyaçtan yola çıkarak bir mobil uygulama geliştirdim. Uygulamayı tasarlarken güncel mevzuat hükümlerini ve Sayıştay kararlarını titizlikle inceleyerek sisteme entegre etmeye çalıştım. Mevzuata tam uyumlu, güvenilir bir araç ortaya çıkardığıma inanıyorum. Sizlerden ricam, uygulamayı deneyerek olası hatalar veya geliştirme önerileriniz konusunda bana destek olmanızdır. Sahadaki en iyi test, siz değerli meslektaşlarımın kullanımıyla olacaktır.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.harcirahim.app

Uygulama şu anda sadece android cihazlar için yayında, Apple malesef uygulama yayınlamak için yıllık bazda 100 dolar ücret alıyor. uygulama net haline eriştikten sonra AppStore yayınlaması da yapılacak.

Harcırahım ile Neler Yapabilirsiniz?

✅ GEÇİCİ GÖREV YOLLUĞU HESAPLAMA
Geçici seyahat, seminer, denetim, kurs veya soruşturma görevlendirmeleriniz için günlük yevmiye, konaklama ve yol giderlerinizi mevzuata uygun olarak hesaplayın.

✅ SÜREKLİ GÖREV YOLLUĞU HESAPLAMA (TAYİN & ATAMA)
Tayin, atama veya nakil sebebiyle oluşan sürekli görev yolluğunuzu (6245 sayılı Harcırah Kanunu Madde 45 kapsamında kendiniz, eşiniz, çocuklarınız ve taşınma unsurları için) güncel yasal katsayılara göre hesaplayın. Yol süresi 24 saati aşan uzun mesafelerde çift yol yevmiyesini de uygulayabilirsiniz.

✅ BİLDİRİM CETVELİ ÇIKTISI (PDF & EXCEL)
Hesapladığınız yolluk verilerini, kurumunuza beyan ederken taslak oluşturması amacıyla genel kabul görmüş "Yolluk Bildirim Cetveli" formatında PDF olarak indirin veya Excel (CSV) formatında dışa aktarın.

✅ OTOMATİK MESAFE SORGULAMA
İller ve ilçeler arası mesafeleri harita altyapısı üzerinden otomatik olarak çekerek yol süresi ve taşıt ücreti hesaplamalarınızı hızlandırın.

✅ KADRO VE DERECE UYUMLULUĞU
Kadro dereceniz (1-4, 5-15 vb.), ek göstergeniz ve unvan grubunuza göre yasal günlük yevmiye (gündelik) miktarını otomatik olarak belirler. Denetim elemanları ve müfettişler için özel tarife desteği içerir.

✅ GİZLİLİK ODAKLI — VERİLERİNİZ CİHAZINIZDA
Hesaplama kayıtlarınız ve kişisel bilgileriniz...

Devamını Oku

Cevabı Görmek için Tıklayın...