Merhaba kolay gelsin. Konu ile alakalı gruptaki hemen hemen tüm açılmış formları okudum ancak gördüm ki bu konu da herhangi bir soru cevap yok maalesef. Şöyle bir sıkıntım var ekte görseller ile de desteklemeye çalıştım. Hekimimize Tıbbi Kötü Uygulamaya İlişkin Zorunlu Mali Sorumluluk Sigortası yapılmış ancak kişiye 600 TL lik bir NET PRİM çıkartılmış.
Ekte Fotoları Sunulan Tebliğin Kaynağı: Mevzuat Bilgi Sistemi
Oysa ki, 2. Risk Grubunda 4. BASAMAK NOSUNDA DİŞ TABİBİ olduğunu göz önüne alırsak kişinin priminin 300-TL olması gerekiyor. Bu durumda ben kurumun primin yarısını ödeyecek olması nedeniyle 600/2=300 TL (eksi Damga vergisi) mi ödemeliyim yoksa belirttiğim yasal dayanağa göre PRİM TAVANI 300-TL olduğu için 300/2=150 eksi (Damga vergisi) mi ödemeliyim. Şimdiden yardımcı olanlara teşekkür ediyorum.
Cevabı Görmek için Tıklayın...
Ekte Fotoları Sunulan Tebliğin Kaynağı: Mevzuat Bilgi Sistemi
Oysa ki, 2. Risk Grubunda 4. BASAMAK NOSUNDA DİŞ TABİBİ olduğunu göz önüne alırsak kişinin priminin 300-TL olması gerekiyor. Bu durumda ben kurumun primin yarısını ödeyecek olması nedeniyle 600/2=300 TL (eksi Damga vergisi) mi ödemeliyim yoksa belirttiğim yasal dayanağa göre PRİM TAVANI 300-TL olduğu için 300/2=150 eksi (Damga vergisi) mi ödemeliyim. Şimdiden yardımcı olanlara teşekkür ediyorum.
Cevabı Görmek için Tıklayın...